Nogometaš Barcelone i najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi je priznao kako bi volio igrati u momčadi pored premierligaških zvijezda Waynea Rooneya iz Manchester Uniteda i Garetha Balea iz Tottenhama.


Četverostruki uzastopni osvajač Zlatne lopte kaže kako se radi o dvojici fantastičnih igrača, koje bi volio imati za suigrače, ali je svjestan kako će se to teško realizirati, jer ne očekuje njihov skori odlazak iz Premier lige.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Wayne Rooney i Gareth Bale su odlični igrači, jako dobro igraju u svojim klubovima. A ja uvijek želim igrati uz najbolje igrače. Moram biti pažljiv kod biranja riječi, jer ne vjerujem da će oni uskoro napustiti svoje klubove. Ali, naravno, ja želim igrati s najboljim igračima." rekao je Messi za Daily Mail.

Iako se nijedan od ovih igrača ne povezuje previše često s Barcelonom, njihov odlazak iz Premier lige nije tako nemoguć kako se Messiju čini. Naime, Rooneyeva budućnost u Manchester Unitedu je došla pod znak pitanja nakon što je ostao na klupi u utakmici protiv Reala u osmini finala Lige prvaka, dok se konstantno govori o mogućem prelasku Garetha Balea u neki od bogatijih klubova.