Tridesetogodišnji Brazilac u redovima madridskog Reala Kaka u posljednje je vrijeme malo oživio svoju i klupsku i reprezentativnu karijeru, te se nada kako će zadržati svoje mjesto u reprezentaciji do Svjetskog prvenstva u Brazilu sljedeće godine.


Nekad najbolji nogometaš na svijetu nije se proslavio nakon što je 2009. godine u bogatom transferu iz Milana preselio u Madrid, no u posljednjih je nekoliko tjedana počeo dobivati nešto veću minutažu i prikazivati bolje igre, pa ga je i izbornik Luiz Felipe Scolari uključio u brazilsku momčad za predstojeće prijateljske utakmice protiv Italije i Rusije.

"Mislim da stvari po mene idu nabolje, prije svega u klubu. Sada igram češće za Real. Navijači pokazuju da me cijene i to mi je dodatna motivacija. Sad se nadam kako ću izvući maksimum koji mi donosi prilika za igranje u reprezentaciji Brazila." rekao je Kaka.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Kaka kaže kako se veseli ponovnom susretu s Philom Scolarijem, ali nema iluzija da će tako lako zadržati mjesto u momčadi i nakon ovih utakmica.

"Prošlo je dosta vremena otkako sam vidio 'Big Phila'. Bit će sjajno sresti ga ponovno i raditi s njim. Ne znam koliko će to potrajati, ali nadam se da ću igrati na Svjetskom prvenstvu 2014. godine." dodao je Kaka.

S 83 nastupa u dresu reprezentacije Brazila, Kaka se u momčad vraća kao njezin najiskusniji član.

"Ja sam novi vetaran. Moram priznati da nisam znao da sam igrač s najviše nastupa u trenutnoj momčadi, ali sretan sam što sam bio dio toliko momčadi i što sam dio ove nove faze u brazilskoj reprezentaciji." zaključio je Kaka.

{fshare}