Njemački reprezentativac Sami Khedira rekao je za španjolsku Marcu kako su nogometaši madridskog Reala uspjeli ostaviti iza sebe sve nesuglasice i probleme s početka sezone, što je rezultiralo nizom dobrih igara i rezultata u posljednje vrijeme.


"Ostavili smo po strani svoje male egocentričnosti. Teško je reći što se dogodilo. Počeli smo sezonu doista loše, vrlo sporo. Međutim, početkom ove godine smo se počeli prisjećati onoga u čemu smo dobri, igranju poput prave momčadi i ne spuštanju glava kad primimo gol. Ako niste prava momčad, ne možete pobijediti Barcelonu u dvije utakmice zaredom i izbaciti Manchester United iz Lige prvaka. Sad mogu reći da je Real Madrid ponovno prava momčad." rekao je Khedira.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Doista sam sretan kao jedan od Mourinhovih igrača i u Real Madridu se osjećam kao kod kuće. Mourinho je sjajan izbor za trenera Reala, fantastičan je za klub. On je izvanredan trener i sjajna osoba. Kad bi to bila moja odluka, Mou bi ostao i dalje na klupi. Ja bih želio da ostane." dodao je Khedira.

Khedira je priznao kako je velika želja madridske momčadi donijeti u klupske vitrine deseti naslov prvaka Europe: "Doista želimo osvojiti taj trofej. Real Madrid - Barcelona je najveći derbi na svijetu i svi bi bili sretni kad bi to bilo finale na Wembleyu."


{fshare}