Trener madridskog Atletica Siego Simeone je otvorio vrata mogućnosti povratka Fernanda Torresa u taj klub u predstojećem ljetnom prijelaznom roku, nakon glasina o mogućoj razmjeni napadača između dva kluba, po kojoj bi u redove Chelsea preselio Radamel Falcao.


Torres se nikad nije uspio oporaviti od pada forme nakon odlaska iz Liverpoola u siječnju 2011. godine, a nije mu puno pomogao čak ni dolazak na klupu londonskog kluba nekadašnjeg mentora Rafaela Beniteza. Stoga je mogućnost povratka dvadesetdevetogodišnjeg nogometaša u Španjolsku ovog ljeta opcija koja se često spominje.

"Fernando Torres trenutno igra za drugi klub i moramo pričekati kraj sezone kako bismo odlučili koji bi dostupni igrači mogli doći ovdje i napraviti dobar posao. Fernando poznaje povijest kluba, što znači igrati ovdje, a ne treba govoriti o njegovim mogućnostima. Bili smo suigrači i znam koliko važan on može biti." rekao je Simeone.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Simeone nije želio biti uvučen u špekulacije oko toga hoće li se Torres vratiti u Atletico kao dio razmjene s Chelseaem, ali nije bio previše uvjeren da će Falcao ostati u Atleticu.

"Ja nisam ni Falcao ni njegov menadžer. Ja sam trener i imam veliki respekt prema njemu, jer mi je on pružio tako puno i u River Plateu i ovdje. On uvijek daje sve od seve i ja doista poštujem igrače koji to čine, ali svi sami donose svoje odluke u životu. Svaka osoba je drugačija i moramo poštovati jedni druge. Oni koji ostanu će uvijek biti najbolji." dodao je Simeone.