Vratar madridskog Reala Iker Casillas je po prvi put javno priznao kako njegov odnos s trenerom Joseom Mourinhom nije dobar, ali tvrdi kako to ne utječe na atmosferu u momčadi i njezine rezultate.


Španjolski reprezentativac nije igrao za Real od siječnja, nakon što je slomio kost u šaci, a u međuvremenu je njegovo mjesto među vratnicama čvrsto zauzeo Diego Lopez, koji je ostao u prvoj momčadi i nakon Casillasovog oporavka.

Iako priznaje da su odnosi između njega i Mourinha napeti, Casillas naglašava kako je interes kluba njemu na prvom mjestu, nakon što ga je manji dio navijača nedavno optužio kako novinarima odaje tajne iz Realove svlačionice.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Naš profesionalni odnos je pun poštovanja, ali na osobnom planu je jasno kako je odnos drugačiji. Xabi Alonso je nedavno rekao istu stvar i mislim da se ne trebamo stalno vrtiti u krug oko toga. Ponovit ću još jednom - klub je iznad svega." rekao je tridesetjednogodišnji vratar, koji tvrdi kako je i dalje 100% odlučan u namjeri boriti se s Diegom Lopezom za povratak u prvu momčad.

"Mislim da je očito kako sam spreman za igru. Ja sam uvijek na raspolaganju treneru i pokušavam pomoći momčadi, ali netko drugi donosi odluke, a ne ja. Ja sam sretan jer mi je ruka u posljednjih mjesec dana dobro, a ono što trebam raditi na duge staze jeste čekati na svoju priliku i iskoristiti je kad se ukaže."

"Nakon tri mjeseca neigranja, ja sam poput djeteta koje čeka na svoj debi. Neću posustati nijednog trenutka. To je dobro za Diega Lopeza, jer ću ga ja gurati naprijed i neće se moći opustiti. On igra jako dobro. On je pomogao momčadi da stigne tu gdje jeste." dodao je Casillas.