Iskusni talijanski trener Carlo Ancelotti je priznao kako bi mu bilo teško odbiti ponudu madridskog Reala ukoliko bi ona stigla, a upravo je on ime koje se najčešće spominje kao nasljednik Josea Mourinha, koji je na izlaznim vratima madridskog kluba.


Važnu stavku u Ancelottijevom životopisu predstavljaju dva osvojena trofeja Lige prvaka, a upravo je to ono što ga čini posebno zanimljivim Realu, koji ovo natjecanje nije osvojio od 2002. godine i željno iščekuje svoj deseti naslov prvaka Europe.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Na pitanje o glasinama koje ga povezuju s klupom Reala, Ancelotti je izjavio kako je bio vrlo blizu prelaska u taj klub neposredno pred odlazak u Chelsea, ali tvrdi kako trenutno nikakvi pregovori nisu u toku.

"Ne znam ništa o interesu Reala... u prošlosti je to bio klub kojem sam bio blizu, ali onda sam otišao u Chelsea. Budućnost je nešto za što nitko ne zna što donosi, ali ja sam sretan u Paris Saint-Germainu i mogao bih dugo ostati ovdje. Sada samo želim osvojiti Ligue 1 i proslaviti titulu. Ali, teško je reći 'ne' Realu, iako dobro živim u Parizu." rekao je Ancelotti za Sky Italia.