Trener Paris Saint-Germaina Carlo Ancelotti je rekao kako ga nije kontaktirao nitko iz redova madridskog Reala oko mogućeg preuzimanja njihove momčadi od sljedeće sezone, o čemu se često špekuliralo u posljednje vrijeme.


Jose Mourinho na kraju sezone izvjesno odlazi s klupe madridskog kluba, gdje je proveo posljednje tri sezone, a Ancelotti je jedan od trenera koje se najčešće navodi kao njegov potencijalni nasljednik.

Međutim, Ancelotti ne želi da ga se uvuče u špekulacije i kaže: "Nisam rekao ni da ni ne na mogućnost preuzimanja trenerskog posla u Realu, jer nisam dobio nikakvu ponudu. Imam još godinu dana ugovora s Paris Saint-Germainom i, kao što sam rekao, odlučili smo kako ćemo se na kraju sezone sastati i razgovarati o nastavku suradnje."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Još jedno ime koje je, prema nekim pričama, nezadovoljno u glavnom gradu Francuske je švedski napadač Zlatan Ibrahimović, koji je ove sezone postigao 32 gola, ali je još jedan od onih koji navodno razmišljaju o odlasku iz kluba. Ancelotti ipak ne vjeruje kako će Ibrahimović otići, a pohvalio je njegov odnos prema obvezama.

"Ne čini mi se kako je Ibrahimović nezadovoljan. On je doista motiviran, sretan. Postigao je puno golova i mislim da je vrlo smiren." kaže Ancelotti.