Jose Mourinho od kraja sezone više neće biti trener madridskog Reala, potvrdio je danas na konferenciji za novinare predsjednik ovog kluba Florentino Perez, rekavši kako se radi o međusobnom dogovoru o prekidu suradnje.


"Nakon razgovora s našim trenerom Joseom Mourinhom, odlučili smo privesti našu suradnju kraju po završetku sezone. Klub i trener su se složili da je ovo pravi trenutak za kraj suradnje. U ime uprave, želim se zahvaliti Joseu Mourinhu na napornom radu uloženom u protekle tri godine. Momčad je napredovala pod njegovim vodstvom i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere." rekao je Perez.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Nitko nije dobio otkaz. Radi se o međusobnom dogovoru. Došli smo do ovog zaključka danas, iako je to nešto što je u našim mislima već neko vrijeme. Nismo postigli dogovor ni s jednim drugim trenerom i nemamo nikakav predugovor potpisan ni sa kim." dodao je Perez.

Perez je potvrdio i kako će se kandidirati za još jedan mandat na čelu kraljevskog kluba na predstojećim predsjedničkim izborima.