Najbolji nogometaš Barcelone Lionel Messi vjeruje kako bi brazilski reprezentativac Neymar, i čijem se dolasku u redove katalonskog kluba često govori, bio dobro pojačanje za njegovu momčad.


Špekulacije su se intenzivirale posljednjih tjedana oko toga gdje će nogometaš Santosa igrati sljedeće sezone, a iako je on sam u puno navrata izjavio kako želi ostati u Brazilu do Svjetskog prvenstva sljedeće godine, u Barceloni ga žele dovesti već sada, kako bi izbjegli situaciju da se sljedećeg ljeta moraju nadmetati za njegov potpis s drugim europskim klubovima.

Messi smatra da bi Neymar donio novu dimenziju u napad Barcelone, što se pokazuje neophodnim nakon nekoliko neuvjerljivih nastupa u Ligi prvaka ove sezone.

"Ne znam hoće li on završiti u Barceloni ili ne, ali istina je da je on igrač koji bi donio novu dimenziju u momčad. Naravno da bi on bio sjajno pojačanje." rekao je Messi za Qatar Alkass.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


 Argentinski reprezentativac je već fokusiran na Svjetsko prvenstvo sljedeće godine, budući da mu u karijeri nedostaje neki veliki trofej s reprezentacijom.

"Sve što me zanima je osvajanje naslova prvaka svijeta. Neću misliti o tome hoće li to značiti da sam najbolji igrač na svijetu ili ne." kaže Messi.

Dvadesetpetogodišnji nogometaš je pohvalio i svoje bivše trenere Franka Rijkaarda i Pepa Guardiolu, čovjeka za kojega vjeruje da će biti uspješan u Bayernu i u svakom klubu u koji ode u budućnosti.

"Rijkaard je bio onaj trener koji je vjerovao u mene kad sam imao sedamnaest godina. Suradnja s njim je bilo jedno od najvažnijih razdoblja u mom životu, a Pep mi je rekao da sam najbolji igrač kojega je ikad trenirao. On će uspjeti u Bayernu. On će uspjeti gdje god da ode, jer razumije i čita igru kao nitko drugi." dodao je Messi.