Portugalski reprezentativac Fabio Coentrao ima u madridskom Realu sličan problem kao i njegov sunarodnjak Jose Mourinho - i on se osjeća neželjenim u madridskom klubu, te bi i on mogao ovog ljeta potražiti novu sredinu.


Coentrao je na ljeto 2011. godine stigao u Real iz Benfice, ali nije uspio opravdati velika očekivanja, pa je često ostajao na klupi za pričuve ukoliko je Marcelo bio spreman za igru.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Dvadesetpetogodišnji nogometaš bi stoga ovog ljeta mogao napustiti klub, iako s Realom ima ugovor do lipnja 2017. godine. Coentrao priznaje kako je spreman za promjenu sredine, a iako ga je upravo Mourinho često ostavljao na klupi za pričuve, ne odbacuje mogućnost da karijeru nastavi u Chelseau, klubu koji će sljedeće sezone prema svemu sudeći voditi upravo Mourinho.

"Ako nisu zadovoljni sa mnom, morat ćemo pronaći rješenje. Od prvog dana mog dolaska ovdje sam imao osjećaj da nisam doista željen. Čini mi se kao da svi žele da napustim klub. Ne znam što sam napravio pogrešno. Morat ćemo pronaći rješenje koje je dobro i za klub i za mene. Moramo i jedni i drugi biti zadovoljni. Chelsea? Neću zatvoriti vrata nijednom klubu ako odem iz Madrida." rekao je Coentrao za portualski list o Jogo.