Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez treba samo obaviti jedan telefonski poziv želi li na klupi svoje momčadi od sljedeće sezone imati Juppa Heynckesa, kaže menadžer njemačkog trenera Enrique Reyes.


Heynckes proživljava najbolju sezonu u svojoj trenerskoj karijeri, u kojoj je već osvojio naslov njemačkog i europskog prvaka, a čeka ga finale njemačkog kupa, no uprava Bayerna ga se odrekla nekoliko mjeseci prije kraja sezone kako bi na njegovo mjesto dovela mlađeg Josepa Guardiolu.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Heynckes je u prvim danima nakon saznanja da više nije poželjan na klupi Bayerna najavio kako nema namjeru otići u mirovinu, da bi u posljednjim tjednima govorio kako je možda sa 68 godina ipak prestar da bi išao u inozemstvo, no njegov menadžer smatra kako je povratak na klupu Reala, s kojim je jednom već osvojio naslov prvaka Europe, realna mogućnost.

"Odluku treba donijeti Florentino. Ako nas Florentino nazove, onda ćemo prihvatiti ponudu. Ali on bi trebao znati da je on taj koji treba donijeti odluku, a ne Heynckes." izjavio je Reyes za Radio Nacional de Espana.