Vezni nogometaš Barcelone Thiago Alcantara je odbacio špekulacije o tome kako bi karijeru mogao nastaviti u redovima engleskog premierligaša Manchester Uniteda, o čemu se kroz neke medije pričalo proteklih dana.


Iako je ove sezone za Barcelonu odigrao samo petnaest ligaških utakmica, Thiago kaže kako je sretan u Barceloni, s kojom je prije dvije godine potpisao ugovor koji vrijedi do lipnja 2015. godine i u kojem stoji odštetna klauzula u iznosu od 90 milijuna eura, ali koja može biti i manja ukoliko Thiago ne odigra određeni broj utakmica.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ja sam jako sretan načinom na koji živim svoj život. Doista uživam biti u Barceloni, jer su moja iskustva ovdje bila jako dobra. Moja budućnost? Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati nakon U21 Europskog prvenstva. David De Gea me želi u Unitedu? Svaki igrač želi ono što je najbolje za njegovu momčad. Kao što sam ja rekao kako se nadam da će on doći u Barcelonu, i on kaže isto o meni. Mislim da je to nešto što ne treba uzimati previše ozbiljno." rekao je Thiago.