Hrvatski reprezentativni vezni nogometaš Luka Modrić tvrdi kako nema namjeru niti uopće razmišlja o mogućnosti odlaska iz redova madridskog Reala ovog ljeta, nakon što su se pojavile špekulacije oko toga.


Naime, nakon odlaska Josea Mourinha počele su kružiti špekulacije o tome kako bi Portugalac, koji je prošlog ljeta inzistirao na Modrićevom dolasku u Real, sada mogao poželjeti bivšeg veznjaka Tottenhama povesti sa sobom u Chelsea.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Modrić iza sebe ima bogato iskustvo igranja u Premier ligi, pa bi zasigurno bio od koristi momčadi sa Stamford Bridgea, no on kaže kako o tome uopće ne razmišlja.

"Ja čak niti ne razmišljam o mogućnosti da bih ovog ljeta mogao napustiti Real Madrid, ali istina je da postoji interes drugih klubova. Svako dijete koje igra nogomet sanja o igranju za Real Madrid. Isto je bilo i sa mnom. Naravno da sam bio tužan kad je Jose Mourinho otišao. On je bio taj koji je inzistirao na mom dolasku u Madrid. On je fantastičan trener i počašćen sam što sam imao priliku raditi s njim. Doista me je impresionirao. Veliko je zadovoljstvo igrati u njegovoj momčadi i razgovarati s njim o nogometu. Želim mu sve najbolje u Chelseau. Vjerujem da će iskoristiti svo svoje znanje kako bi još jednom uspio na Stamford Bridgeu." rekao je Modrić za The Sun.