Krilni napadač Barcelone Alexis Sanchez kaže kako ga nije strah da će s dolaskom brazilskog reprezentativca Neymara u katalonski klub on veći dio vremena sljedeće sezone provoditi na klupi, te je uvjeren kako ima ono što je potrebno da se s Brazilcem izbori za svoje mjesto u momčadi.


Bivš nogometaš Udinesea nije u potpunosti opravdao očekivanja nakon dolaska u Barcelonu u ljeto 2011. godine, ali kaže kako se veseli izazovu koji će pred njega postaviti dolazak mlade brazilske zvijezde.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ja volim konkurenciju za mjesta. Imam kvalitetu da igram pored Neymara i Messija u momčadi. Bit će sjajno igrati s njima dvojicom. Ipak, nije da sanjam o igranju s njima dvojicom. I ja sam igrač Barcelone i ovdje sam zbog svoje kvalitete. Natjecanje za mjesta me samo može učiniti jačim. Neymar će mi na neki način biti rival, ali ja ću dati sve od sebe da pomognem momčadi. Imam želju da to uradim dobro." rekao je 24-godišnji čileanski reprezentativac, koji je protekle sezone odigrao 29 ligaških utakmica i postigao osam golova.