Cristiano Ronaldo je konačno odbacio špekulacije o tome kako bi se ovog ljeta mogao vratiti u redove Manchester Uniteda, rekavši kako su svi njegovi planovi trenutno vezani uz madridski Real.


Iako je priznao da mu nedostaje engleski nogomet i da Manchester United nosi u srcu, portugalski reprezentativac je potvrdio kako nema namjeru napuštati glavni španjolski grad.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Manchester United je klub koji mi je uvijek bio u srcu otkako sam došao tamo i svi znaju da u meni postoji strast prema tom klubu. Ali moja budućnost je sada u Realu i tu želim biti. Naravno, uvijek pokušavam biti sve bolji i bolji, a tako će biti i ove sezone. Pokušat ću cijelo vrijeme biti koncentriran, osvojiti La Ligu i Ligu prvaka, kao što i uvijek pokušavamo."

"Uživam igrati ovdje, u Španjolskoj sam četiri godine i želim nastaviti igrati ovdje. Što se reprezentacije tiče, nadam se da ćemo se uspjeti kvalificirati za Svjetsko prvenstvo - to nam je veliki cilj - tako da smo koncentrirani na to i veselim se nastupu na svjetskom prvenstvu. Sad nije vrijeme za priču o mojoj budućnosti. Imat ću vremena za to prije predsezone. U osnovi sad mi je plan odmoriti se nakon deset mjeseci duge sezone. Odmoriti se, biti s obitelji, s djetetom, djevojkom i odmarati. Otići na plažu, na masažu, igrati malo tenisa i to je to." dodao je Ronaldo.