Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti brzo je opovrgnuo glasine koje su se pojavile posljednjih dana o tome kako bi se hrvatski reprezentativac Luka Modrić mogao vratiti u Tottenham ili biti prodan Manchester Unitedu, rekavši kako je on važan dio njegovih planova za sljedeću sezonu.


"Nije istina da će Luka otići. Svi igrači koje imamo su vrlo sretni što imaju priliku biti ovdje i rade dobro. Mi nismo govorili o odlasku nijednog od igrača, tako da nema istine u pričama kako će Modrić otići. On nam je jako važan. On će igrati u Realu ove sezone." rekao je Ancelotti.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Ancelotti je potvrdio i kako su čelnici kluba u pregovorima s Tottenhamom oko mogućeg dolaska velškog reprezentativca Garetha Balea, ali nije želio previše govoriti o tome.

"Vjerujem da su čelnici kluba u pregovorima kako bi pronašli rješenje i vidjet ćemo što će se dogoditi. Teško je pričati o Baleu, jer on u ovom trenutku nije igrač Reala. Ja nikad nisam razgovarao s njim. Ja obično ne pričam o igračima koji nisu dio moje momčadi i ne bi bilo pošteno to raditi sada." dodao je Ancelotti.

{fshare}