Španjolski reprezentativac Cesc Fabregas je konačno odlučio progovoriti i stati na kraj špekulacijama oko svoje budućnosti, rekavši kako nikada nije ni pomislio na mogućnost prelaska iz Barcelone u Manchester United.Bivši nogometaš Arsenala je odgovarao na pitanja novinara na press konferenciji u Kuala Lumpuru, gdje se Barcelona trenutno nalazi za predsezonskoj turneji.


"Moj san je uvijek bio igrati za Barcelonu i ništa se nije promijenilo. Jako sam sretan ovdje i nikad nisam pomislio o odlasku. Nikad nisam imao nikakvih dvojbi. Puno me je koštao povratak u Barcelonu i sada želim ostvarivati uspjehe ovdje. Čast mi je što je Manchester United poslao dvije ponude za mene, ali nije bilo nikakvih pregovora. Nisam razgovarao s predstavnicima nijednog drugog kluba otkako sam prije dvije godine došao u Barcelonu."

"Uvijek sam osjećao da me ljudi iz kluba cijene. Svi mi govore kako računaju na mene i nikad nisam primjetio nikakav znak koji bi me natjerao da pomislim drugačije. Nisam ništa morao razjašnjavati, jer je meni od početka bilo jasno da želim ostati. Rekao sam ljudima u klubu da ću se oglasiti kad na mene dođe red. Puno je stvari izmišljeno. Također, nije istina da sam tražio novi ugovor." rekao je Fabregas.

{fshare}