Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez se po prvi put oglasio u javnosti po pitanju špekulacija oko dolaska Garetha Balea u redove tog kluba, koje traju već nekoliko tjedana, rekavši kako je 100 milijuna eura previsoka cijena za bilo kojeg igrača.


Perez se prošlog tjedna sastao na Floridi s predsjednikom Tottehnama Danielom Levyem i rekao mu kako je spreman platiti odštetu u iznosu od 95 milijuna eura, no iako bi i to bio najveći transfer u povijesti nogometa, Levy je tu ponudu odbio i traži iznos od preko 100 milijuna eura.


"Ja ne govorim javno o imenima igrača, a ni o novcu. Ali, ako govorimo o 100 milijuna eura, rekao bih kako se to čini puno... za bilo koga. Neću više govoriti o tome, jer ne bih trebao i ne mogu." rekao je Perez.

Na pitanje o sastanku s Levyem na Floridi, Perez je odgovorio: "Mi razgovaramo s puno ljudi i vidjet ćemo što će se izroditi iz različitih pregovora. Tu mislim i na Balea i na druge igrače. Ne pričam o igraču drugog kluba iz poštovanja prema igraču, njegovom klubu i predsjedniku Levyu, koji je moj prijatelj. Prošle godine smo se sprijateljili tijekom pregovora oko Luke Modrića."