Francuski reprezentativni napadač Karim Benzema, prema riječima njegovog menadžera Karima Djazirija, neće ovog ljeta iz madridskog Reala preseliti u Arsenal, niti bilo koji drugi klub.


Posljednjih su dana mediji prenosili vijest o tome kako je za Francuza zainteresiran njegov sunarodnjak Arsene Wenger, koji je odustao od pokušaja dovođenja Luisa Suareza iz Liverpoola, no čini se kako njegova ponuda nije niti stigla u Madrid.

"Mi ne možemo zaustaviti glasine, ali kažem vam: Karim neće otići u Arsenal. To nikad nije bilo upitno za njega, a nije ostvaren ni bilo kakav kontakt." rekao je Djaziri za Le Journal du Dimanche.


Djaziri također smatra kako Benzema može igrti ključnu ulogu u momčadi Reala ove sezone, pored Cristiana Ronalda i vjerojatno Garetha Balea.

"Vjerojatni dolazak Garetha Balea u Real uopće neće ugroziti Karimovu poziciju. Cristiano Ronaldao i Bale će igrati na krilima, a Karim u sredini napada. Karim bi mogao karijeru i završiti u Realu, klubu iz njegovih snova." dodao je Djaziri.