Nakon posljednjih špekulacija o tome kako bi Angel Di Maria mogao preseliti u Arsenal, a Mesut Özil u Manchester United, danas su se obojica nogometaša oglasili i potvrdili svoj ostanak u redovima madridskog Reala.


Dvadesetpetogodišnji Argentinac je osim Arsenala bio i na meti Galatasaraya, nakon što je s izglednim dolaskom Garetha Balea ugrožena njegova pozicija u momčadi madridskog kluba. Međutim, Di Maria, koji je 2010. godine iz Benfice stigao u Real, kaže kako nema namjeru mijenjati klub ovog ljeta.

"Shvaćam da se klub ciljano pojačava, ali ja sam prije manje od godinu dana potpisao ugovor do 2018. godine i moja je želja ostati na Santiago Bernabeu." rekao je Di Maria za AS.


Sličnog je stava i njemački reprezentativac, koji naglašava važnost dolaska u stručni stožer Zinedinea Zidanea za njegov daljnji razvoj.

"Da, želim biti jako uspješan u dresu Reala. Mediji puno toga pišu, a iako je na konferenciji za novinare rečeno kako postoji puno klubova koji su zainteresirani za mene, ja kažem kako imam ugovor i ostajem u Realu. Osjećam se ugodno i imam ugovor do 2016. godine. Jako se dobro razumijem sa suigračima i za mene je zadovoljstvo i čast igrati u ovoj momčadi." rekao je Özil novinarima okupljenima na Santiago Bernabeu stadionu.

"Jako smo sretni sada, nakon dvije pobjede. Istina je da moramo igrati bolje i da možemo još puno napredovati. Zidane je ubijek bio moj idol, a sad je dio tima koji nas trenira. Kad sam ga prvi put vidio u Madridu bio sam nervozan. On je iznimna osoba, koja svima daje podršku i pomoć." dodao je Özil.