Nakon što je shvatio kako mu ni dolazak bivšeg trenera iz Milana Carla Ancelottija neće pomoći da izbori mjesto u momčadi madridskog Reala, brazilski veznjak Kaka je odlučio napustiti taj klub.


Brazilac je došao na Santiago Bernabeu iz Milana 2009. godine, ali nikad nije postao standardni prvotimac tog kluba. Večeras je bio dvostruki strijelac u prijateljskoj utakmici protiv Deportiva, no to neće promijeniti njegovu situaciju, niti njegovu želju za promjenom kluba. Kaka kaže kako će ostati pravi profesionalac na treninzima, ali se nada kako će mu uprava kluba dopustiti odlazak do kraja prijelaznog roka, a njegov otac već radi na traženju novog kluba.


"Želim otići. Mislim da je sada pravi trenutak za prijateljski rastanak s Realom. Razgovarao sam s trenerom Ancelottijem i s čelnicima kluba i svi znaju moju želju. Moja je obveza nastaviti raditi i trenirati, ali moj otac već radi na traženju novog kluba. Mislim da je to najbolje i za mene i za klub." rekao je tridesetjednogodišnji nogometaš.