Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odbacio je špekulacije o tome kako bi karijeru mogao nastaviti u redovima engleskog prvaka Manchester Uniteda, rekavši kako je sretan u madridskom Realu, u kojem bi želio ostati do kraja igračke karijere.


Naime, neki engleski mediji već neko vrijeme špekuliraju o mogućnosti povratka na Otok bivšeg veznjaka Tottenhama, no nakon što je u svojoj prvoj sezoni pod vodstvom Josea Mourinha skupio impresivna 53 nastupa, te je standardan i pod vodstvom novog trenera Carla Ancelottija, Modrić pojašnjava kako nema nikakvog razloga razmišljati o novom transferu.


"Nema sumnje da je za mene, što se nogometa tiče, igranje za Real Madrid najbolje što mi se dogodilo u životu. Gdje ću biti za četiri godine? Ovdje." rekao je 28-godišnji nogometaš.

"Osim što igram u velikom klubu, moja se obitelj u Madridu osjeća fantastično. U nogometu je teško bilo što dugoročno planirati, ali ako pitate mene - volio bih do mirovine ostati u Madridu. Uz osvajanje naslova, naravno." dodao je Modrić.