Gareth Bale je jučer postigao svoj prvi hat-trick od ovoljetnog prelaska u madridski Real, a nakon utakmice protiv Valladolida je rekao kako očekuje svoj dodatni napredak.


Velšanin je u pobjedi rezultatom 4:0 zabio glavom, lijevom i desnom nogom i svojom je igrom ostavio malo prostora za argumentaciju onima koji su prigovarali kako je novac potrošen za njegovo dovođenje mogao biti uložen na bolji način.

Uz svoj hat-trick, Bale je bio asistent i za gol Karima Benzeme, jedini na utakmici koji nije bio njegovo djelo.


"Moji suigrači su mi čestitali nakon utakmice. Uvijek je zadovoljstvo zabijati golove, ali još veće zadovoljstvo je zabiti hat-trick na Santiago Bernabeu. Jako sam sretan ovdje. Trebalo mi je vremena za prilagodbu nakon što nisam odradio pripreme za sezonu, ali sada napredujem. Sve čemu sam se nadao se i ostvarilo. Navijači i klub su nevjerojatni."

"Postigao sam tri gola, ali nadam se da ću igrati još bolje. Mogu to. Želim nastaviti napredovati i naporno raditi na utakmicama i treninzima i učiti od najboljih, poput Cristiana Ronalda. On je najbolji igrač na svijetu i zaslužuje Zlatnu loptu." rekao je Bale za službenu stranicu kluba.