Vezni nogometaš talijanskog prvaka Juventusa Andrea Pirlo je otkrio kako želi ostati u tom klubu, te očekuje kako će uskoro potpisati novi ugovor, a želi što prije iza sebe ostaviti i razočaranje zbog preranog ispadanja iz Lige prvaka ove sezone.


Talijanski reprezentativac trenutno s Juventusom ima ugovor koji istječe na kraju sezone, pa dio navijača strahuje kako bi on na ljeto mogao napustiti klub i preseliti u madridski Real, gdje bi ponovno surađivao s Carlom Ancelottijem. Međutim, on ne očekuje i ne priželjkuje takav rasplet situacije.

"Ako sam otišao iz Milana u Juventus, to je bilo zato što sam se nadao da ću započeti novu pobjedničku eru u novom klubu. Moje namjere su jasne - želim ostati u Juventusu. U sljedećih nekoliko dana ću se susresti s ljudima iz kluba i optimist sam.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


I dalje želim igrati. Ne znam kad ću u mirovinu, ali dok god imam želju trenirati i boriti se, sigurno je kako ću nastaviti. Antonio Conte je sjajan trener, koji daje puno toga igračima, ali očekuje puno toga i zauzvrat. On je u Juve vratio pobjednički duh i sigurno je kako u našim rezultatima ima puno i njegovih zasluga.

Prekretnica u našoj sezoni je definitivno bila crna rupa protiv Fiorentine. Nakon što smo vodili 2:0 izgubili smo 2:4 i to nas je natjeralo da se zamislimo oko onoga što radimo, a nakon toga smo naredali deset uzastopnih pobjeda. Shvatili smo da ne možemo pobjeđivati bez truda. Da biste pobjeđivali, morate imati želju i žrtvovati se.

Nažalost, u Ligi prvaka smo loše odradili prve dvije utakmice i to se pokazalo odlučujućim, jer smo upropastili svoje šanse za prolaz dalje. Sad moramo okrenuti novi list i koncentrirati se na Serie A. Bolje je više ne razmišljati o tome." rekao je Conte.