Madridski Real je devet puta osvajao naslov prvaka Europe i poznato je kako bi navijači i čelnici tog kluba više od svega voljeli svoju kolekciju upotpuniti i desetim trofejem, no Cristiano Ronaldo tvrdi kako to nije nešto što je preraslo u opsesiju, s obzirom na toliko dugo čekanje.


Momčad Carla Ancelottija u osmini finala ovog natjecanja očekuje njemački bundesligaš Schalke, pa ih mnogi već vide u četvrtfinalu, nakon što su u tri protekle sezone ispadali u polufinalima.

"Želju za osvajanjem desetog naslova prvaka Europe ne treba gledati kao opsesiju. Navijači, igrači i svi ostali već dugo očekuju to ostvarenje. Real Madrid uvijek smatra da može osvojiti trofej i, naravno, to nam je svima cilj." rekao je Ronaldo.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Portugalac vjeruje kako njegova momčad ove sezone ima velike izglede za uspjeh u najjačem klupskom natjecanju, te se nada kako će trener Carlo Ancelotti podići ovaj trofej po peti put u svojoj karijeri.

"Uvjeren sam da bismo ove sezone mogli osvojiti trofej. Imamo sjajnu momčad, sjajnog trenera u Carlu Ancelottiju, za kojeg možemo biti sretni što smo ga dobili. Nadamo se da će on dokazati da i s nama može osvojiti taj naslov." dodao je Ronaldo.