Nakon što je FIFA potvrdila kako će Barcelona ovog ljeta moći obavljati transfere, krenule su špekulacije oko imena igrača koji će ovog ljeta doći u redove katalonskog kluba, a navijači bi najviše na Nou Campu voljeli vidjeti stopera Chelsea Davida Luiza i veznjaka dortmundske Borussije Marca Reusa.


Pokazala je to anketa lista Marca u kojoj je sudjelovalo 146.000 ljudi, a od kojih većina kao zamjenu za Victora Valdesa na golu želi vidjeti Marc-Andrea ter Stegena, čiji je dolazak već najavljen, a uz njega u momčadi i dvojicu već spomenutih igrača.

Gotovo 38% ispitanih je podržalo njemačkog vratara kao zamjenu za Valdesa, dok je 18,6% njih dalo glas za vratara Levantea Keylora Navasa, 12.2% za iskusnog Španjolca Josea Reinu.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Pojačanje obrane bit će najvažniji posao za Barcelonu ovog ljeta, a tu je pobjednik ankete brazilski reprezentativac David Luiz, koji je dobio 30.5% glasova, iako puno ne zaostaje ni branič dortmundske Borussije Mats Hummels s 26.5% glasova. Daleko iza dvojice favorita slijede imena Iniga Martineza i Mangale.

Svoje ofanzivne i vezne redove navijači Barcelone bi voljeli pojačati njemačkim reprezentativcem Marcom Reusom, koji je dobio 33.5% glasova, a slijede ga Sergio Aguero s 15.1% glasova i Arturo Vidal s 13.9% glasova.