Krilni nogometaš španjolskog prvoligaša Real Sociedada i francuski reprezentativac Antoine Griezmann je opovrgnuo špekulacije koje su posljednjih dana govorile kako je za ljeto dogovorio transfer u redove Paris Saint-Germaina.


Griezmann igra sjajnu sezonu u baskijskom klubu, za koji je u svim natjecanjima postigao dvadeset golova, zahvaljujući čemu je prošlog mjeseca dobio i prvi poziv u francusku reprezentaciju u utakmici protiv Nizozemske.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Nekoliko klubova se već dugo povezuje s dvadesettrogodišnjim nogometašem, a on je o tvrdnjama kako je dogovorio transfer u Paris Saint-Germain rekao:

"Nemam pojma otkuda te priče oko Paris Saint-Germaina. Čitao sam vijesti koje govore kako sam rekao 'da' Paris Saint-Germainu, ali nije bilo nikakvog kontakta s njima niti dogovora. Želim završiti sezonu s Realom i pokušati izboriti dobro mjesto u ligi kako bismo se plasirali u Europu. Uvijek je lijepo kad je veliki klub zainteresiran za vas, ali sada razmišljam samo o svom klubu, a nakon toga ćemo vidjeti što će se dogoditi."