Bivši sportski direktor madridskog Reala Jorge Valdano smatra kako bi Iker Casillas trebao biti prvi vratar u preostalim prvenstvenim utakmicama kako bi bio u potpunosti spreman za finale Lige prvaka protiv Atletica.


Prvi kapetan madridske momčadi je ove sezone branio u utakmicama Kupa Kralja i Lige prvaka, dok je Diego Lopez prvi vratar u prvenstvenim dvobojima.

Međutim, Valdano, koji je klub napustio u svibnju 2011. godine, vjeruje da bi 32-godišnji španjolski reprezentativac trebao dobiti priliku redovno braniti do kraja sezone.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Ukoliko Ancelotti zadrži postojeću situaciju, Casillas neće braniti prije finala koje je na rasporedu 24. svibnja, 25 dana nakon polufinalne utakmice protiv minhenskog Bayerna.

"To što Casillas neće braniti sve do finala Lige prvaka je problem. Ja bih mu dao minutažu. To je predugo razdoblje bez igranja." rekao je Valdano za Cadena Ser.

Valdanov poziv možda neće biti niti potreban, budući da je Carlo Ancelotti u jednom ranijem intervjuu najavio kako bi Casillas mogao dobiti priliku ispred Lopeza i u prvenstvu ukoliko se momčad plasira u finale Lige prvaka.