Barcelona mora iskoristiti priliku koja joj se ukazala i obraniti naslov prvaka Španjolske, smatra najbolji nogometaš ovog kluba Lionel Messi pred posljednja dva kola sezone.


I Atletico i Real Madrid su u posljednjih par tjedana sebi dopustili gubitak bodova, pa iako je isto učinila i Barcelona na svom terenu protiv Getafea, Katalonci su iznenada postali glavni favoriti za osvajanje naslova.

Aktualni prvaci ovog vikenda putuju u goste Elcheu, a u posljednjem kolu na svom terenu dočekuju Atletico, od kojeg su u prvom dijelu sezone izgubili rezultatom 1:0. Barcelona trenutno ima tri boda zaostatka za Atleticom i ukoliko se u sljedećem kolu ništa ne promijeni, u posljednjem kolu će im za titulu trebati pobjeda od 1:0 ili s većom razlikomod jednog gola, ukoliko ne uspiju sačuvati svoju mrežu.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Sad smo u puno boljoj poziciji u usporedbi s prethodnim tjednima. Sada imamo priliku osvojiti ligu i sve je na nama. Ne ovisimo o tome hoće li ostali rezultati ići u našu korist. Moramo iskoristiti ovu priliku i ne dopustiti da nam naslov izmakne." rekao je Messi.

Dvadesetšestogodišnji Argentinac je iskoristio priliku i kako bi još jednom naglasio da je potpuno sretan u redovima Barcelone, te suprotno nekim špekulacijama, ne namjerava otići iz kluba.