Dvadesettrogodišnji napadač Real Sociedada i francuski reprezentativac Antoine Griezmann priznao je kako u budućnosti želi igrati za neki veliki europski klub, ali nije želio komentirati špekulacije o konkretnim imenima klubova s kojima ga se povezuje ovog ljeta.


Nakon dvije sjajne sezone u redovima baskijskog kluba mladi Francuz je privukao pozornost brojnih klubova, a ove je sezone u 42 utakmice postigao 21 gol. S klubom iz San Sebastiana ima ugovor do kraja sljedeće sezone, no kaže kako ne želi razmišljati o budućnosti prije Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ne razmišljam uopće o tome, imam menadžere koji se time bave. Oni mi do sada nisu ništa rekli. Ja sam ambiciozan i ako odem, to može biti samo u neki veliki europski klub. Da je Paris Saint-Germain pokazao interes, razgovarao bih sa svojim menadžerima i čelnicima svog kluba. Paris Saint-Germain je sjajan klub koji postiže lijepe stvari. Ja ne favoriziram nijedan klub, ali Paris Saint-Germain je destinacija koja privlači puno igrača." rekao je Griezmann za L'Equipe.

Griezmann je priznao kako je bio šokiran kad je doznao da se njegovo ime nalazi na popisu 23 igrača koja će francuski izbornik Didier Deschamps voditi u Brazil.

"Doista nisam očekivao da ću se naći na popisu. Nositi dres francuske reprezentacije je ostvarenje sna i velika čast." dodao je Griezmann.