Obrambeni nogometaš Barcelone Gerard Pique je odgovarajući na pitanja novinara na konferenciji za tisak španjolske reprezentacije poručio kako uprava njegovog kluba ne cijeni dovoljno Cesca Fabregasa, iako nije potvrdio kako će on ovog ljeta napustiti Nou Camp.


O mogućem povratku Fabregasa, nezadovoljnog tretmanom u Barceloni nakon povratka iz Arsenala, u Premier ligu se dosta govorilo proteklih dana, ali za sada nema konkretnih informacija o tome gdje bi mogao nastaviti karijeru, a ništa o tome nije otkrio ni Pique.

"Ja doista cijenim Cesca i znam da prolazi kroz težak period jer ga klub ne cijeni onoliko koliko bi trebao. On je jedan od onih igrača koji bi bio prvi izbor u svakom drugom klubu na svijetu, zvijezda momčadi. Unatoč tome, u Barceloni mu je teško. Ne znam što će napraviti, nismo razgovarali o tome. Nadam se da će ostati, jer ako pogledate njegovu statistiku ove sezone, on je naš najbolji strijelac među veznim igračima i najbolji asistent. Naravno da želim da on ostane s nama." rekao je Pique.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Međutim, nakon što je konferencija službeno završila, Pique je otkrio nešto više podataka španjolskom izborniku Vicenteu Del Bosqueu, nesvjestan da su neki od mikrofona i dalje uključeni.

Nakon što mu je Del Bosque rekao: "Predsjednik neće biti sretan. Izludit ćeš ga, jadan čovjek. Jako ćeš ga razljutiti.", Pique je odgovorio: "Cesc mi je rekao da je sve već dogovoreno. On odlazi. 33 milijuna eura, tako mi je rekao."