Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti je održao svoju prvu konferenciju za novinare nakon početka priprema za sljedeću sezonu, na kojoj je govorio o ciljevima u sezoni, te novim igračima koji su ovog ljeta stigli u klub.


O planiranju u Realu:

"Klub radi dobar posao. Doveli smo neke vrlo važne igrače koji će značajno unaprijediti momčad. Imamo vrlo kompetitivnu momčad."

Ciljevi:

"Deseti naslov prvaka Europe nam je bio vrlo važan. Mislim da je La Decima početak jedne ere. Imamo želju nastaviti osvajati trofeje, još više natjecanja, a momčad je kompetitivna. Svi jedva čekamo početak nove sezone."


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Pozicija vratara:

"Keylor Navas u ovom trenutku nije igrač Reala. Imamo u momčadi trojicu vratara, tako da nam pozicija vratara nije problem. Na početku sezone ću odlučiti tko će braniti."

Toni Kroos i James Rodriguez:

"James i Kroos mogu igrati na različitim pozicijama, ne na jednom mjestu. Real Madrid uvijek pokušava dovesti igrače najveće kvalitete i svijetle budućnosti. Klub je u Jamesu doevo jednog od najboljih igrača Svjetskog prvenstva, koji je vrlo mlad. Real treba takve igrače za budućnost, ne samo za sadašnjost."

Očekivanja:

"Ove godine imamo tu prednost da smo vrlo važan posao već obavili. Već smo doveli nove igrače i mislim da možemo ući u sezonu bolji. Vrlo sam optimističan."