Nogometaš madridskog Reala Gareth Bale tvrdi kako će u svojoj drugoj sezoni u dresu madridskog kluba biti još bolji nego u prvoj, u kojoj je svojim igrama pridonio i osvajanju naslova prvaka Europe.


Dvadesetpetogodišnji nogometaš je prije godinu dana u rekordnom transferu stigao u redove kraljevskog kluba iz Tottenhama, a u svojoj prvoj sezoni je, između ostalog, bio strijelac u finalu Lige prvaka protiv Atletica, te u finalu Kupa Kralja protiv Barcelone.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Velšanin će sutra zaigrati u utakmici europskog Superkupa protiv Seville u Cardiffu.

"Puno je lakše kad odradite kompletne pripreme, nego kad čekate kod kuće realizaciju transfera. Ove sezone se osjećam puno spremnije nego prošle, osjećam da mogu krenuti u sezonu u puno boljem ritmu, tako da se veselim sezoni koja je pred nama. Ne osjećam pritisak zbog toga što se utakmica superkupa igra u mojoj državi. Jasno je da se radi o velikoj utakmici i da želimo pobijediti i osvojiti trofej, ali to je samo jedna od utakmica u kojima moram dati 100% svojih mogućnosti i odigrati najbolje što mogu. Lijepo je ne biti novi igrač. Mi svake sezone želimo osvojiti sve trofeje za koje smo u konkurenciji, bez obzira na to protiv koga igramo, bez obzira na to o kojem se trofeju radi, želimo osvojiti sve. Pokušat ćemo ponovno osvojiti prvenstvo i Ligu prvaka ove sezone." rekao je Bale.