Nakon što je konačno službeno predstavljen kao novi igrač Barcelone, urugvajski reprezentativac Luis Suarez je obećao kako više neće gristi protivnike, otkrivši kako je potražio i stručnu pomoć kako se takvi incidenti ne bi ponavljali.


Dvadesetsedmogodišnji nogomteaš je priznao i kako je bio vrlo depresivan nakon incidenta s Giorgiom Chiellinijem na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, nakon kojeg je suspendiran do kraja listopada.

"Poručujem navijačima, ne brinite, jer neću to više raditi. Razgovarao sam sa svojim psihologom i on mi je rekao da se moram suočiti s tim i izraziti žaljenje. To sam napravio i sad se želim koncentrirati na sadašnjost, a to je Barcelona. Razgovaram s profesionalcima - pravim profesionalcima. Ali to je privatna stvar i ne želim više komentirati o tome." rekao je Suarez na današnjoj konferenciji za novinare.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Suarez je protekle tri sezone proveo u Liverpoolu, a tijekom te tri godine bio je suspendiran na osam utakmica zbog rasističkog vrijeđanja Patricea Evre, te još deset utakmica zbog ugrizanja Branislava Ivanovića. Prošlog je mjeseca preselio u Barcelonu, a iako su novinari u početku tvrdili da je za njega plaćena odšteta od oko 90 milijuna eura, dopredsjednik kluba Jordi Mestre tvrdi kako se radi o znatno manjem iznosu.

"Pregovori su počeli prije početka Svjetskog prvenstva i naporno smo radili kako bismo došli do konačne cifre od 81 milijuna eura. Ispočetka se tvrdilo kako smo platili 92 milijuna eura. On je imao financijski puno povoljnije ponude od naše, ali on je želio doći u Barcelonu. Učinio je veliki napor, i financijski i osobni, kako bi došao ovdje." rekao je Mestre.


Dobro poznajete nogomet? Uzmite 100€ bonusa i zaradite klađenjem!