Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti otkrio je kako je argentinski reprezentativac sam zatražio odlazak iz kluba i odbio sve ponude za produženje ugovora, i to još prije dolaska kolumbijskog reprezentativca Jamesa Rodrigueza u klub.


Di Mariu se već neko vrijeme povezuje s Manchester Unitedom, nakon što su propali pregovori oko njegovog prelaska u Paris Saint-Germain, a postoji mogućnost da taj transfer bude realiziran u sljedećim danima prije kraja prijelaznog roka, jer je i novi menadžer Uniteda Louis van Gaal biranim riječima o dvadesetšestogodišnjem Argentincu.

"Di Maria je zatražio odlazak ovog ljeta i odbio je ponudu kluba za produženjem ugovora. Igrač mora potražiti rješenje. Ako nakon završetka prijelaznog roka i dalje bude ovdje, radit ću s njim kao i prošle sezone i neće biti nikakvih problema." rekao je Ancelotti.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"On je i dalje igrač Reala, a kao što sam već rekao, svašta se može dogoditi do 31. kolovoza. Iznenađen sam pričama o tome kako postoji nekakvo neslaganje oko Di Marie između kluba i mene. Nema neslaganja, svi mislimo isto." dodao je Ancelotti.

Talijan je otkrio kako je i Sami Khedira odbio ponudu za produženjem ugovora, iako on nije izravno zatražio odlazak iz kluba.

"To je drugačija situacija u odnosu na Di Mariu. On nije zatražio odlazak. On je odbio ponudu za produženje ugovora, ali ima još godinu dana važećeg ugovora. Vidjet ćemo što će se dogoditi." zaključio je Ancelotti.