Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti danas je potvrdio kako će Angel Di Maria napustiti taj klub, dok će Sami Khedira ostati, iako je još jučer izjavio kako je njemački reprezentativac slobodan otići ako to želi.


"Di Maria je bio u trening centru, ali nije trenirao. Došao je kako bi se pozdravio s nama. Zahvalili smo mu za sve što je napravio za klub. Pregovori još nisu službeno završeni, ali ta stvar je gotovo riješena. Ja imam sjajan odnos s njim. Odluka o odlasku je bila njegova, klub je napravio sve što je mogao kako bi ga zadržao." rekao je Ancelotti, a iako to nije potvrdio, gotovo je sigurno kako je transfer dogovoren s Manchester Unitedom.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Sami Khedira je sretan ovdje i on ostaje. To je riješeno i on ostaje u Real Madridu." dodao je Ancelotti. Khedira je inače bio u pregovorima s minhenskim Bayernom, ali u tom klubu nisi bili posebno impresionirani njegovim previsokim financijskim prohtjevima, te će odraditi i posljednju godinu ugovora s Realom.

Engleski mediji posljednjih dana navode kako će Manchester United Realu za argentinskog reprezentativca isplatiti odštetu u iznosu od 70 milijuna eura, a Argentinac bi danas ili sutra trebao otputovati u Englesku i dogovoriti sve detalje suradnje s premierligaškim klubom.


Dobro poznajete nogomet? Uzmite 100€ bonusa i zaradite klađenjem!