Nogometaš madridskog Reala Cristiano Ronaldo je odbacio špekulacije o svom mogućem skorom povratku u redove Manchester Uniteda, ustvrdivši kako je njegova budućnost u aktualnom europskom prvaku.


Ronaldo je često otvoreno izjavljivao kako bi se volio u budućnosti vratiti na Old Trafford, ali o toj se mogućnosti posebno počelo govoriti u posljednje vrijeme, nakon što su Real napustili Angel Di Maria i Xabi Alonso.

Bivši predsjednik Reala Ramon Calderon tako je izjavio da je Portugalac postao nezadovoljan zbog promjena u momčadi, a o mogućem povratku u Manchester United govorio je i njegov bivši suigrač Gary Neville.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Međutim, Ronaldo se odlučio distancirati od tih špekulacija nakon što je jučer u utakmici protiv Elchea postigao četiri gola.

"Broj golova uopće nije važan, ono što je važno je Real Madrid. Na osobnom planu, stvari idu dobro i želim pomoći momčadi. Ne vidim nikakvu potrebu za priče o stvarima izvan kluba. To su sve špekulacije, sve te priče o mojoj budućnosti... moja budućnost je Madrid. Sretan sam ovdje. Sezona ide dobro i nema smisla pričati o mojoj budućnosti." rekao je Ronaldo.


Dobro poznajete nogomet? Uzmite 100€ bonusa i zaradite klađenjem!