Bivši predsjednik Barcelone Joan Laporta dao je još jednom naslutiti kako se namjerava vratiti na ovu poziciju, postavivši na svoj Facebook profil sliku s dresom katalonskog kluba u rukama, uz pjesmu Miquela Martia i Pola na katalonskom jeziku.


Spomenuta pjesma uključuje stihove koji na određeni način govore o njegovim namjerama da se vrati na poziciju predsjednika Barcelone na izborima koji će se održati 2016. godine.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ovdje i sada držim ovu iglu i počinjem plesti nešto čemu još neću otkriti svrhu." i "Još jednom ustanimo i omogućimo da se naš glas čuje. Neka svatko čuje tko smo mi." slobodni je prijevod stihova pjesme koju je Laporta objavio uz sliku dresa na kojem je ispisana poznata poruka "Više od kluba".

Trenutni predsjednik Barcelone Jose Maria Bartomeu je odbacio svaku mogućnost da se izbori održe prije planiranog roka, no Laporti u korist ide činjenica da je i sportski arbitražni sud odbacio žalbu Barcelone na odluku FIFA-e o zabrani transfera, jer će mu upravo činjenica da je aktualna vlast dovela klub u tako neugodnu situaciju biti jedan od glavnih argumenata u utrci za predsjedničku fotelju.


{adselite}