Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti izjavio je kako aktualni europski prvaci nisu zainteresirani za francuskog reprezentativca i veznog nogometaša talijanskog prvaka Juventusa, Paula Pogbu, koji je prema pisanju medija jedan od najtraženijih igrača u Europi.


U nekim medijima su se proteklog vikenda čak pojavile i bizarne glasine o tome kako je Pogba na putu za Madrid kako bi prošao liječničke preglede i potpisao ugovor s Realom, iako je on bio u momčadi koja je sinoć slavila pobjedu protiv Juventusa, kojoj je pridonio postigavši i prvi gol.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Pogba ima sposobnosti koje mu omogućuju da igra bilo gdje, ali ne i u Realu. Zašto ne? Zato što mi u ovom trenutku nismo zainteresirani za njega." rekao je Ancelotti za Sky.

Inače, sportski direktor Juventusa Giuseppe Marotta je za Tuttomercatoweb još jednom ponovio kako taj klub nije zainteresiran za prodaju Pogbe, priznavši ipak kako će to prije ili kasnije morati napraviti, budući da mu talijanski klub ne može ponuditi onolika primanja koliko to mogu neki drugi klubovi.

{adselite}