Tridesettrogodišnji vratar madridskog Reala Iker Casillas je u razgovoru za Evening Standard otkrio kako bi volio prije kraja karijere zaigrati u američkoj MLS ligi, nakon što je od početka karijere pa do danas član madridskog kluba.


Casillasova budućnost u Madridu došla je pod znak pitanja u protekle dvije sezone zbog loše forme i problema s ozljedom, ali nakon lošeg nastupa na ovoljetnom Svjetskom prvenstvu u Brazilu povratio je i formu i samopouzdanje i sada je njegovo mjesto među vratnicama ponovno neupitno, unatoč konkurenciji u vidu sjajnog Keylora Navasa.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Ipak, jasno je kako njegovo vrijeme u matičnom klubu dolazi kraju, a kako nema namjeru zaigrati za neki drugi europski klub, američka liga nameće se kao izgledna opcija.

"Ne bih mogao otići iz Madrida i potpisati za neki klub koji se natječe protiv Reala. Ali možda ću potražiti novu avanturu u drugačijoj i rastućoj ligi, poput MLS-a. Volio bih osjetiti iskustvo igranja drugačijeg nogometa i ako se to dogodi, to bi mi omogućilo da se sjećam i cijenim vrijeme koje sam proveo u Madridu." rekao je Casillas.

{adselite}