Planovi madridskog Reala oko dogradnje i modernizacije stadiona Santiago Bernabeu naišli su na veliku prepreku u vidu madridskog suda, koji je donio presudu po kojoj sve aktivnosti po ovom pitanju moraju odmah biti zaustavljene.


Naime, 15. studenog 2012. godine madridski je klub s gradskim vijećem španjolske prijestolnice potpisao ugovor o korištenju zemljišta na osnovu kojeg je Real mogao krenuti u radove na modernizaciji stadiona, no sud je sada taj ugovor poništio.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Iz Reala su najavili kako će u suradnji s gradom nastaviti tražiti najbolje rješenje kako bi se izbjegle nepravilnosti zbog kojih je prvi ugovor poništen od strane suda, te se nadaju kako radovi u konačnici neće biti ugroženi.

Planovi o rekonstrukciji stadiona znače i izgradnju trgovačkog centra, hotela i pomičnog krova, kao i kompletan redizajn vanjskog izgleda stadiona, a planirano je da se najvećim dijelom financiraju novcem investicijske grupe IPIC iz Abu Dhabija, pa se očekuje kako će stadion poznat kao Santiago Bernabeu uskoro dobiti novo ime.