Nogometaš Barcelone Leo Messi je priznao kako je sezona 2013./2014. bila daleko od njegove najbolje, otkrivši kako razlog tome leži u činjenici da je imao puno problema, kako na terenu, tako i izvan njega.


Argentinac je zato aktualnu sezonu, a posebno 2015. godinu, počeo u sjajnom ritmu, podsjetivši sve skeptike kako je još uvijek daleko od toga da krene silaznom putanjom.

"Istina je da sam želio započeti ovu godinu što je bolje moguće. Znam da prošla godina nije bila sjajna, jer sam imao puno problema i na terenu i izvan njega. Bio je izazov promijeniti cijelu tu sliku koja se stvorila o meni prošle sezone i vratiti je onakvu kakva je bila proteklih sezona. To je bio moj cilj i tako sam želio započeti sezonu. Realnost je da Barceloni ide dosta dobro. Nasreću, nakon utakmice protiv Real Sociedada, gdje nismo dobro krenuli, sve se promijenilo. Sada smo u drugačijem ritmu, sve je na svom mjestu. Momčad je samouvjerena i vidljiva je promjena u našem stavu i želji, a to nas je dovelo tu gdje smo danas." rekao je Messi.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Messi je ipak dodao kako je do kraja sezone pred njim i njegovim suigračima još jako puno posla, a prvi veliki zadatak su susreti osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Citya.

"Još uvijek nismo ništa osvojili. Puno je mjeseci do kraja natjecanja, i u La Ligi i u Ligi prvaka. A moramo i osigurati mjesto u finalu Kupa Kralja. Moramo ostvariti svoje ciljeve. Igrali smo protiv Manchester Citya prošle sezone i znamo da se radi o momčadi sastavljenoj od sjajnih igrača, tako da će to biti dvije teške utakmice. I njihov cilj je proći dalje, jer to do sada nisu napravili. Bit će to neizvejsna utakmica i detalji će odlučiti. Bit će to i lijepa utakmica, također, jer se City pojačao u odnosu na prošlu sezonu." dodao je Messi.