Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti danas će protiv Elchea po stoti put sjediti na klupi kraljevskog kluba, s kojim ima ugovor do ljeta sljedeće godine, a kaže kako njegova budućnost, pa i eventualno produženje tog ugovora, ne ovisi o osvojenim trofejima ove sezone.


"Ne mislim da produženje mog ugovora ovisi o tome hoćemo li nešto osvojiti ili ne. Kraj sezone će biti dobar trenutak za razgovor o produženju. Ako ga ne produžimo, ništa se neće dogoditi. Ja imam ugovor do ljeta 2016." rekao je Ancelotti za AS.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Moj cilj je uvijek pobjeđivati. Od danas kad sam došao ovdje znao sam da moram pobjeđivati. U svakom klubu koji sam trenirao uvijek je bio cilj osvajati trofeje. Osjećam se cijenjeno, jer mi to pokazuju svi u klubu - igrači, predsjednik - osjećam se jako ugodno ovdje. Imamo još godinu i pol dana vremena za produžiti ugovor, tako da nema žurbe."

Talijan je dodao kako igrači Reala klub vide poput obitelji, no ne sviđa mu se kad igrači njega opisuju poput oca, te kaže kako bi radije da to bude bratski odnos.

"Više volim kad mi kažu da sam poput brata, a ne oca, jer to znači da sam mlađi. Odnos između mene i igrača je dobar. Oni cijene moj rad, a ja cijenim njihov." zaključio je Ancelotti.