Francuski reprezentativac Antoine Griezmann kaže kako još uvijek nije do kraja zadovoljan svojim trenutnim doprinosom madridskom Atleticu, te želi još više doprinijeti uspjesima momčadi.


Griezmann je jučer bio dvostruki strijelac u pobjedi rezultatom 3:0 protiv Almerije, a nakon utakmice je novinarima prokomentirao i tu utakmicu i predstojeći dvoboj Lige prvaka protiv Bayera.

"Sretni smo zbog tri osvojena boda. Pokazujemo kako smo dobri na domaćem terenu i željeli smo pobjedu nakon poraza u Vigu. Postigli smo rani gol i uspjeli smo održati prednost i ambiciju za postizanjem još golova." rekao je u utakmici.

Imao je i riječi hvale za hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića, koji je jučer bio strijelac prvog gola i assitent za oba Griezmannova, ali za ostale suigrače iz napada: "Istina je da se s Mandžukićem lako slagati, jer je on sjajan napadač, a isto vrijedi i za Fernanda Torresa i Raula Garciju."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ja uvijek želim više pridonijeti momčadi, uživam u tome." dodao je Griezmann.

Atletico je prošle godine igrao finale Lige prvaka, a na putu do ponavljanja tog uspjeha sada ih očekuje dvomeč protiv Bayer Leverkusena. Prva utakmica na rasporedu je u srijedu, a Francuz kaže kako njegova momčad u tom susretu mora dati svoj maksimum.

"Sada se moramo odmoriti, a onda ćemo razmišljati o toj utakmici. Moramo dati svoj maksimum u utakmici protiv Leverkusena." zaključio je.