Vezni nogometaš madridskog Reala Isco kaže kako je uvijek imao vjere u sebe, i u trenucima kad nije bio u prvoj momčadi, ali je otkrio kako je morao promijeniti neke stvari u svojoj igri ne bi li postao standardan u momčadi Carla Ancelottija.


Bivši nogometaš Malage je i jučer protiv Elchea pružio odličnu predstavu, a nakon utakmice je novinarima poručio kako ga pohvale na račun njegove igre neće uspavati.

"Nema problema, ja sam miran i samo pokušavam pomoći momčadi na terenu i izvan njega. Imamo četiri boda prednosti ispred Barcelone. Ispunjava me ponosom to što navijači uzvikuju moje ime. Uvijek sam vjerovao u sebe, ali napravio sam važan iskorak kad je u pitanju povratak izgubljene lopte i to me je učinilo atraktivnijim igračem. Moram to raditi kako bih imao mjesto u momčadi. Pokušavam pomoći trčanjem i radom. Postao sam kompletniji igrač. Ali, ne želim toliko puno pričati o sebi." rekao je Isco.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Novinari su Iscu napomenuli podatak kako je upravo on igrač kojega je Carlo Ancelotti najčešće koristio u svojih 100 ligaških utakmica na klupi Reala, čega ni on sam nije bio svjestan.

"Nisam znao na to, ali sretan sam što je tako. Sada moram nastaviti raditi. Puno je još posla, u prvenstvu i u Ligi prvaka. Momčad se oporavila emocionalno. Od prve minute smo igrali s intenzitetom i željom. Mogli smo povesti i u prvom poluvremenu. Morate se nositi s kritikama i krenuti dalje, kao što smo mi i napravili. Nogomet se mijenja iz dana u dan."