Bivši vezni nogometaš madridskog Reala Jose Maria Guti vjeruje kako bi s Carlo Ancelotti trebao okrenuti mlađim igračima unutar momčadi, nakon dva izgubljena boda protiv Villarreala proteklog vikenda.


Tridesetosmogodišnjak, koji je proveo punih šesnaest godina u madridskom klubu prije nego što je 2010. godine otišao u Bešiktaš, smatra kako Ancelottijeva momčad ne prolazi kroz svoje najbolje trenutke i vjeruje kako je odgovor u davanju prilike mlađim igračima.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Real Madrid ne igra dobro u ovom trenutku, ali ja želim gledati Madrid koji igra dobro protiv jakih protivnika i koji dominira u posjedu lopte. Ova momčad trenutno nema petu brzinu koju je imala tijekom prvih nekoliko mjeseci sezone i zbog toga će patiti protiv jakih momčadi, onih koje vole imati loptu u svojim nogama.

Momčad je trenutno vrlo jednodimenzionalna. Imaju u veznom redu igrače koji se ne uklapaju u profil kreativnih veznjaka. Izostanci Luke Modrića i Jamesa Rodrigueza su problem, jer ono što donose Asier Illarramendi i Lucas Silva nije isto. Ne vjerujem da nema igrača u mladoj momčadi koji se ne mogu uklopiti u profil Modrića ili Jamesa. Trebali bismo više razmišljati o mladim igračima.

Morate analizirati momčad i vidjeti koji je najbolji sustav igre za utakmice poput one protiv Villarreala. Istina je da je Madrid mogao postići i drugi gol, ali i Villarreal je mogao pobijediti." rekao je Guti.