Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti je priznao kako je njegova momčad 'zbunjena' nakon jučerašnjeg poraza od Athletica u Bilbau u domaćem prvenstvu.


Gol Aritza Aduriza u 26. minuti bio je dovoljan za pobjedu domaće momčadi na San Mamesu, kojoj je pridonijela i loša igra gostiju, a zahvaljujući ovom rezultatu Barcelona će danas vjerojatno preuzeti prvo mjesto na ljestvici Primera lige.

"Utakmica je bila izjednačena. Athletic je bio vrlo kompaktan, branili su se dobro i zabili gol. Naš problem nije u obrani, nego u napadu. Nismo pronašli rješenja. U dvije utakmice smo zabili samo iz penala. To je ono što moramo popraviti. Nedostaje nam efikasnosti." rekao je Ancelotti.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Igramo previše individualno i tražimo individualna rješenja, kad bismo trebali igrati brže i s manje dodira. Zbunjujuće je ono što radimo u ovom trenutku. Igramo presporo, bez dobrog protoka lopte, a napadači ne mogu pronaći prostora.

Pritiskali smo ih i igrali na njihovoj polovini terena, ali problem je nedostatak ideje u našoj napadačkoj igri. Poklonili smo im utakmicu. Oni su postigli gol protiv nas u prvom poluvremenu, a mi nismo uspjeli zabiti u drugom.

Ja sam najodgovorniji. Drugi mogu govoriti kako je momčad kriva, ali za ovo sam ja kriv. Momčad igra loše i postalo nam je teže osvojiti ligu, ali još nije gotovo. Pokušat ćemo to brzo popraviti." dodao je Ancelotti.