Trener španjolskog prvoligaša Valencije Nuno Espirito Santo je na konferenciji za novinare pred prvenstveni dvoboj protiv Deportiva naglasio značaj koji podrška od strane navijača ima na izvedbe njegove momčadi na terenu.


"Očekuje nas utakmica protiv teškog protivnika, jer je u ovoj ligi svaki protivnik težak. Deportivo je momčad koja ima dobre igrače i igra dobar nogomet. Kako tablica sada izgleda, jasno je da se oni bore za nešto što je njima vrlo značajno. Znamo da ćemo se suočiti s teškim protivnikom." rekao je Nuno Espirito Santo.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Naš cilj je plasman u Ligu prvaka, a kako bismo to ostvarili, trebat će nam više od 70 bodova. Nisam radio točne proračune, jer sada nije trenutak za to. Sada moramo osvajati što je više moguće kako bismo bili tamo gdje želimo biti, a to je Liga prvaka. Za nas je u ovom trenutku najvažnija sljedeća utakmica, pred našim domaćim navijačima, koji će ponovno biti od velikog značaja za nas. Od njih tražimo da dođu i podrže momčad, jer je ova momčad jača kad ima njihovu podršku." dodao je trener Valencije.