Diego Simeone bi uskoro trebao okončati špekulacije koje govore kako bi mogao naslijediti Manuela Pellegrinija na klupi engleskog premierligaša Manchester Citya, budući da bi u narednim danima mogao potpisati novi ugovor s madridskim Atleticom.


Simeone je jedan od trenutno najpoželjnijih trenera među velikim europskim klubovima, uključujući i City, koji ga je prema nekim izvorima označio svojim prvim izborom u slučaju da na ljeto odluče raskinuti suradnju s Manuelom Pellegrinijem.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Međutim, čini se kako će City morati posegnuti za nekim drugim rješenjem, jer je izgledno kako će Argentinac staviti svoj potpis na novi ugovor s klubom koji je prošle sezone vodio do naslova prvaka Španjolske i finala Lige prvaka.

Njegova sestra i zastupnica Natalia je nakon jučerašnje pobjede penalima protiv Bayera u Ligi prvaka izjavila: "U sljedećim danima ćemo imati dobre vijesti kad je u pitanju obnova Diegovog ugovora. Navijači su večeras sretni napustili Vicente Calderon, a uskoro će biti još sretniji zbog ove vijesti. Cholo je uvijek vjerovao u svoj rad s igračima. Večeras je bilo vrlo emotivno, jer Calderon uvijek daje dodatnu injekciju adrenalina."
{adselite}