Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti je na konferenciji na novinare nakon utakmice bio razumljivo nesretan zbog poraza svoje momčadi od Barcelone, ali ističe kako utrka za naslov prvaka još uvijek nije gotova unatoč porazu.


"Utučeni smo, ali bolje je da se skoncentriramo na dobre osjećaje zbog načina na koji smo igrali i s tim u mislima uđemo u sljedeće utakmice, i u ligi i u Ligi prvaka. Nisam sretan zbog rezultata. Najbolje što možemo izvući iz ovoga je to kako je momčad igrala." rekao je Ancelotti.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Talijan žali za propuštenim prilikama svoje momčadi iz prvog poluvremena.

"Dvije momčadi velike kvalitete su igrale jedna protiv druge. Naša je bila jako dobra do drugog gola, a onda su nam stvari postale vrlo teške. Imali smo dobru kontrolu igre, bili vrlo čvrsti otraga. Na kraju nam je nedostajalo malo smirenosti kako bismo izvukli remi."

Ancelotti od svoje momčadi očekuje da i u sljedećim utakmicama nastave pružati dobar nogomet kakav su igrali na Nou Campu, iako priznaje kako neće biti lako osvojiti La Ligu nakon što je Barcelona došla do ugodne prednosti od četiri boda.

"Mi moramo nastaviti igrati onako kako smo igrali večeras. Naravno, bit će kompliciranije osvojiti La Ligu, ali nećemo odustati. Moramo nastaviti raditi dobre stvari koje smo radili u prvom poluvremenu. Naš cilj je i dalje isti: La Liga i Liga prvaka." zaključio je Ancelotti.